Hμερίδα σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σύλλογο Κρυονερίου στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου

Μετά την πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρυονερίου Ρεθύμνης, είχαμε την χαρά και την τιμή να βρεθούμε στον τόπο καταγωγής του Νίκου Καζαντζάκη από την πλευρά της μητέρας του Μαργής, όπου και έζησε κάποια από τα παιδικά του χρόνια, και να μοιραστούμε με τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής σημαντικές πληροφορίες για την παροχή πρώτων βοηθειών στην καθημερινή ζωή!

Ευχαριστούμε πολύ όσους παραβρέθηκαν και ιδιαίτερα την Πρόεδρο του Συλλόγου Ελένη Βερτούδου όπως και τον Ηγούμενο Αρχιμανδρίτη της Ι.Μ. Χαλέπας Μυλοποτάμου Πορφύριο Αουάντ για την υποστήριξη και την εγκάρδια φιλοξενία τους.

Στόχος μας μέσα από αυτές τις ενημερωτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους σε όμορφα μέρη σαν αυτό, είναι να εκπαιδευτούν όσο γίνεται περισσότεροι άνθρωποι σε απλές πρώτες βοήθειες αλλά και στην ΚΑΡΠΑ και χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή ώστε να μην χάνει κανείς την ζωή του μέχρι να γίνει η μεταφορά στο νοσοκομείο.

Θα στηρίζουμε πάντα αυτές τις προσπάθειες ώστε να υπάρχει πάντα η δεύτερη ευκαιρία στην ζωή!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τέτοιες ημερίδες και σεμινάρια πρώτων βοηθειών, επικοινωνήστε στο email: info@learn2help.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *