Εκπαίδευση πρώτων βοηθειών στον Δήμο Μαραθώνα!

4 σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, 35 εκπαιδευόμενοι στον Δήμο Μαραθώνα!

Την πρωτοβουλία και την διοργάνωση των σεμιναρίων πρώτων βοηθειών ανέλαβε ο σύλλογος Α.Σ.ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ Νεας Μάκρης-Μαραθώνα.

Στο ταξίδι μας είχαμε 3 συλλόγους που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή μαζί μας κ με τη δική τους συμβολή τα καταφέραμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Θωμά Μπουκουβάλα με το Σύλλογος Καρδιτσιωτών Αττικής ” O Άγιος Θωμάς” και στην κυρία Νοτα Μαμαλη με τον Marathonios Sylogos που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα μας , μας στήριξαν, μας ενθάρρυναν και μας παραχώρησαν τις αίθουσες τους για την πραγματοποίηση των σεμιναρίων.

Και τρίτον στο Συλλογος Γονεων και Κηδεμονων του Δημοτικου Σχολειου Κατω Σουλιου που συνέβαλλε στην οργάνωση της δράσης.

Ευχαριστούμε Θερμά το Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Μαραθώνα για την προώθηση των σεμιναρίων πρώτων βοηθειών στους γονείς του σχολείου.

Ο κόσμος πρέπει να αλλάξει!! Η Ελλάδα πρέπει να εκπαιδευτεί στις πρώτες βοήθειες ώστε όσο γίνεται λιγότεροι άνθρωποι να πεθαίνουν στον δρόμο από καρδιακή ανακοπή. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία στην χώρα μας, μόλις το 3% των ανθρώπων σώζεται!! Πρέπει να αλλάξει! Είναι στα χέρια μας!!

Ξέρεις πως θα αλλάξει? Θα αλλάξει από ανθρώπους σαν την Μαρία Τζωρμπατζάκη που έστησε αυτά τα 4 σεμινάρια και εκπαιδεύτηκαν 35 άνθρωποι!!!

Μόνο χαρά και αισιοδοξία μας γεμίζει αυτό!

Μπες στην αλυσίδα επιβίωσης και έλα να οργανώσουμε στην περιοχή σου το επόμενο σεμινάριο. Είναι στα χέρια σου!

1 σκέψη σχετικά μέ το “Εκπαίδευση πρώτων βοηθειών στον Δήμο Μαραθώνα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *