Εκπαίδευση πρώτων βοηθειών στο Vanoro Hotel της Θεσσαλονίκης.

Ένα ξενοδοχείο δεν φτάνει να είναι καθαρό και περιποιημένο για να νιώθεις άνετα και φιλόξενα. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ασφάλεια!! Και επίσης σημαντικό να είναι ασφαλείς και όσοι εργάζονται σε αυτό.

Το Vanoro Hotel είναι ένα φωτεινό παράδειγμα. Από την ημέρα που ήρθαν σε επικοινωνία μαζί μας και μοιράστηκαν την επιθυμία τους να δημιουργήσουν ένα χώρο ασφαλές τόσο για τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου όσο και τους πελάτες, όλα έγιναν πολύ γρήγορα!!

Μέσα σε λίγες εβδομάδες είχαν ήδη αγοράσει έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή (όπως τους είχαμε προτείνει) και οργανώσαμε την εκπαίδευση του προσωπικού. 11 εργαζόμενοι είναι πλέον εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένη στην ΚΑΡΠΑ την χρήση Απινιδωτή, αντιμετώπιση πνιγμονής κ.α

Η Ελλάδα έχει από τα χαμηλότερα ποσοστά επιβίωσης από καρδιακή ανακοπή πανευρωπαϊκά. Η καρδιακή ανακοπή σκοτώνει στην Ευρώπη κάθε χρόνο περισσότερους από 300.000 ανθρώπους. Η λύση είναι στα χέρια μας και στο μαγικό κουτί που λέγεται απινιδωτής.

Μπορούμε να το αλλάξουμε!!

Εμπνεύσου από επιχειρήσεις σαν το Vanoro Hotel και γίνεται κρίκος της αλυσίδας επιβίωσης!

Το Vanoro Hotel διαθέτει αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, έτοιμο για χρήση και 11 εργαζόμενους πιστοποιημένους στην ΚΑΡΠΑ και απινιδωτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *